Zacuto

Zacuto vytváří vysoce kvalitní příslušenství pro filmařské kamery. Jejich produkty jsou kompletně vyráběny v USA, navrhovány filmaři pro filmaře. Dodávají se s jedinečnou doživotní zárukou a světově proslulým zákaznickým servisem. Zacuto má jedinečnou filozofii ohledně nárhu rigů pro kamery rovnováhu! Next Generation RecoilTM rig je kompatibilní s každou kamerou, od malé hybridní zrcadlovky po největší filmařské kamery. Jedna sestava pro všechny kamery.

Mnozí znají Zacuto diky jejich nejvíce prodávanému produktu Z-Finder. Nedávno upoutalo pozornost produkty Gratical HD Micro-OLED EVF a univerzálním ovladáním kamery, Control GripTM. Toto nové zaměření na špičková elektronická zařízení a univerzální vyvážené sestavy je budoucnost firmy Zacuto a celého odvětví. Typické červeno-černé produkty Zacuto mají oddanou základnu fanoušků po celém světě. Pro filmaře, samostatné kameramany i zpravodajce je tady jen jedna volba — Zacuto, standard v odvětví.

Hlavní návrháři produktů Zacuto a petinásobní nositelé ceny Emmy, Steve Weiss, Výrobce/Ředitel a Jens Bogehegn, Filmař, jsou známí po celém světě pro jejich originální Zacuto pořady včetně "The Great Camera Shootout", "FilmFellas", "Light & Shadow", a "Critics".

Originální návrhy Zacuto uvolňují tvůrce filmů pro zaměření se na inovace, inspiraci a kreativitu.

Zobrazit jako Mřížka Seznam
Seřadit podle

Gratical X Timecode

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. Enables Timecode.
3 932,50 Kč s DPH

Gratical X Zebras

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. Use Zebra Lines to obtain correct exposure of your scene.
2 988,70 Kč s DPH

HDMI to SDI Converter

This small and compact converter takes an HDMI signal and converts it to an SDI signal.
4 247,10 Kč s DPH

Indie Recoil

Balanced Shoulder Rig for DSLR and Mirrorless cameras
50 336,00 Kč s DPH

Indie Recoil Bundle with Free EVF PRO

Includes: Indie Recoil, Axis Mini, Quad Rail and Z-Finder EVF Pro.$1000 Savings
96 424,90 Kč s DPH 64 964,90 Kč s DPH

Power & Video Cable

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. Zacuto has created a custom power video cable combining a BNC with a 2 pin Lemo to powertap for powering the Gratical Eye Micro OLED EVF.
5 033,60 Kč s DPH

Right Angle Extension cable for Canon 18-80

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. The Right Angle Extension Cable allows you to extend the relocator cable of the Canon 18-80 lens grip an additional 6” from the lens.
11 797,50 Kč s DPH

Rosette Grip Relocator

The Rosette Grip Relocator allows you to relocate the Sony FS5 and Panasonic Varicam LT handgrip from the side of the camera to your handgrip.
11 011,00 Kč s DPH

Run n Gun Bundle

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. This handy bundle includes the Marauder and a Z-Finder Pro with an adhesive frame for 3” LCDs. This is a great fit for cameras like the Canon XC-10, the Sony A7S, the Olympus OM-D E-M10 Mark II, and many more!
30 673,50 Kč s DPH

SDI & HDMI Replacement Covers

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. Replacement rubber covers for the Gratical HD and Gratical X
519,09 Kč s DPH