Zacuto

Zacuto vytváří vysoce kvalitní příslušenství pro filmařské kamery. Jejich produkty jsou kompletně vyráběny v USA, navrhovány filmaři pro filmaře. Dodávají se s jedinečnou doživotní zárukou a světově proslulým zákaznickým servisem. Zacuto má jedinečnou filozofii ohledně nárhu rigů pro kamery rovnováhu! Next Generation RecoilTM rig je kompatibilní s každou kamerou, od malé hybridní zrcadlovky po největší filmařské kamery. Jedna sestava pro všechny kamery.

Mnozí znají Zacuto diky jejich nejvíce prodávanému produktu Z-Finder. Nedávno upoutalo pozornost produkty Gratical HD Micro-OLED EVF a univerzálním ovladáním kamery, Control GripTM. Toto nové zaměření na špičková elektronická zařízení a univerzální vyvážené sestavy je budoucnost firmy Zacuto a celého odvětví. Typické červeno-černé produkty Zacuto mají oddanou základnu fanoušků po celém světě. Pro filmaře, samostatné kameramany i zpravodajce je tady jen jedna volba — Zacuto, standard v odvětví.

Hlavní návrháři produktů Zacuto a petinásobní nositelé ceny Emmy, Steve Weiss, Výrobce/Ředitel a Jens Bogehegn, Filmař, jsou známí po celém světě pro jejich originální Zacuto pořady včetně "The Great Camera Shootout", "FilmFellas", "Light & Shadow", a "Critics".

Originální návrhy Zacuto uvolňují tvůrce filmů pro zaměření se na inovace, inspiraci a kreativitu.

Zobrazit jako Mřížka Seznam
Seřadit podle

C300 Mark II Helmet Kit

Add the C300 Mark II Helmet kit to your Canon C300 for a rock solid, fully adjustable, quick releasable handle.
15 730,00 Kč s DPH

Canon 18-80 Lens Support

Lens support for Canon 18-80 or 70-200 lens is a must have accessory to support your lens!
6 292,00 Kč s DPH

Cheese Box

The Zacuto Cheese box is an adjustable counterbalance weight with multiple functions. Includes a large number of screw mounting holes for various accessories.
17 303,00 Kč s DPH

Cine EVF Recoil

Perfect rig for Canon C700, Red Epic, Weapon, and Scarlet.
37 752,00 Kč s DPH

Cine Mini EVF Recoil

Cine EVF Shoulder rig for palm camcorders.
29 887,00 Kč s DPH

Cine Mini EVF Recoil with original VCT

Cine Mini EVF Recoil Rig- perfect universal for cameras with a supplied sturdy top handle like the Panasonic DVX200
29 887,00 Kč s DPH 19 426,55 Kč s DPH

Classic Gratical X Software Bundle

Zacuto FREE Classic software is for the consummate professional. Stay sharp, focused,& in control with this Gratical X bundle.
0,00 Kč s DPH

Coldshoe Lock

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. The Coldshoe Lock works with the Half Cage Rail to lock your DSLR camera firmly in place.
1 573,00 Kč s DPH

FS5 Top Plate

Add this top plate to your Sony FS5 to give you additional space to mount accessories.
3 932,50 Kč s DPH

FS5 Z-Finder

The Zacuto FS5 Z-Finder is specifically designed to suit the shape and size of the monitor included with the Sony FS5. It is the perfect addition to this camera giving you the ability to use the LCD.
18 718,70 Kč s DPH