Zacuto

Zacuto vytváří vysoce kvalitní příslušenství pro filmařské kamery. Jejich produkty jsou kompletně vyráběny v USA, navrhovány filmaři pro filmaře. Dodávají se s jedinečnou doživotní zárukou a světově proslulým zákaznickým servisem. Zacuto má jedinečnou filozofii ohledně nárhu rigů pro kamery rovnováhu! Next Generation RecoilTM rig je kompatibilní s každou kamerou, od malé hybridní zrcadlovky po největší filmařské kamery. Jedna sestava pro všechny kamery.

Mnozí znají Zacuto diky jejich nejvíce prodávanému produktu Z-Finder. Nedávno upoutalo pozornost produkty Gratical HD Micro-OLED EVF a univerzálním ovladáním kamery, Control GripTM. Toto nové zaměření na špičková elektronická zařízení a univerzální vyvážené sestavy je budoucnost firmy Zacuto a celého odvětví. Typické červeno-černé produkty Zacuto mají oddanou základnu fanoušků po celém světě. Pro filmaře, samostatné kameramany i zpravodajce je tady jen jedna volba — Zacuto, standard v odvětví.

Hlavní návrháři produktů Zacuto a petinásobní nositelé ceny Emmy, Steve Weiss, Výrobce/Ředitel a Jens Bogehegn, Filmař, jsou známí po celém světě pro jejich originální Zacuto pořady včetně "The Great Camera Shootout", "FilmFellas", "Light & Shadow", a "Critics".

Originální návrhy Zacuto uvolňují tvůrce filmů pro zaměření se na inovace, inspiraci a kreativitu.

Zobrazit jako Mřížka Seznam
Seřadit podle

60mm Z-Drive Gear

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details.
1 101,10 Kč s DPH

Auto Closing Eyecup

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. Auto closing eyecup for the Gratical and all Z-Finders.
566,28 Kč s DPH

Axis Mini Extension

Buy high-quality production grade filmmaking gear by Zacuto. Explore Zacuto store catalog or call us today for more details. The Axis Mini Extension is used for left eye shooters.
2 674,10 Kč s DPH

Axis Mini for Sony FS5

Axis Mini for Sony Fs5 is the perfect adjustable arm mount for the Sony FS5 Monitor.
14 157,00 Kč s DPH

C100 Mark II EVF Recoil

This is a Next Generation Recoil rig, designed for optimal balance and comfort when filming shoulder mounted.
40 898,00 Kč s DPH

C100 Mark II EVF Recoil

Achieve perfect balance with the C100 Next Generation Recoil
40 898,00 Kč s DPH

C100 Mark II Helmet

Perfect accessory to add to the Canon C100 Mark II camera for mounting accessories to the camera.
9 438,00 Kč s DPH

C300 Mark II EVF Recoil

Canon C300 Mark II EVF Recoil is the perfect camera stabilizer rig for the Canon C300 Mark II Camera. Add the Gratical HD for the total package.
47 190,00 Kč s DPH

C300 Mark II EVF Recoil

Balanced Next Generation Recoil for Canon C300 Mark II
47 190,00 Kč s DPH

C300 Mark II Helmet

Add this helmet to your Canon C300 Mark II Rig for multiple mounting points and to mount the Zacuto Recoil handle.
4 719,00 Kč s DPH